Nordcenterin asuinalueet
 

Nordcenterissä on useita omaleimaisia asuinalueita. Alueella on noin 100 asuntoa, joiden koko vaihtelee noin 50 m²:stä satoihin neliöihin.

 

Nordcenterin aluekartta

 

Alueet on merkitty karttaan seuraavasti:

 

A = Golfstrand, Rantabulevardi

B = Merivillat, Merituulentie

C = Ravintola Åminne Gård, caddiemasterin toimisto,

       saunarakennus, kuntosali, B&B Maitotalo, range,

       lähipeliharjoitusalueet, par 3 -kenttä, frisbeegolf, tennis

D = Golfstudiot, Golfpolku  ja Benz Terrace, Mäntykallionkuja

 

Munkbacka ja Grönkulla sijaitsevat osoitteessa Munkbackantie juuri ennen Nordcenterin sisäänajoportteja tien vasemmalla puolella.

 

Alueella on myös yksittäisiä huviloita.

 

Klikkaamalla karttaa näet sen suurempana.

 

 

 

Golfstrand, Rantabulevardi 2 

3h + avokeittiö + kph + saunaosasto, 2 terassia ja 2 parveketta 89 m2

 

Vuosina 1989-90 valmistuneet Golfstrand-rivitaloasunnot sijaitsevat meren rannalla Fream-kentän kakkosväylän vieressä. Kaksikerroksista 89m2 asunnoista on upeat näkymät sekä Fream-kentälle että merelle. Asuntojen pohjaratkaisu on poikkeuksellisen onnistunut ja  asunnot tuntuvat huomattavasti kokoaan suuremmilta.

Asuntoyhtiöllä on oma laituri, hiekkaranta sekä uima-allas.

Golfstudiot, Golfpolku 2

 

Ensimmäiset Golfstudio-asunnot valmistuivat 1995 ja uusimmat 2000. Alueella on 14 paritaloa, joista muutama on muutettu erillistaloksi. Rauhallinen alue rajoittuu Benz-kentän 11 ja 12 väyliin sekä pieneen metsäalueeseen. 

Grönkulla, Munkbackantie 20

 

Grönkullan talo on lähes sata vuotta vanha. Se on alunperin toiminut alueen ruukkien työntekijöiden asuntoina. Talossa tehtiin peruskorjaus 2000-luvun alussa ja nykyisin talossa on 8 asuntoa. Alakerrassa on 6 asuntoa ja talon toisessa kerroksessa 2 suurempaa n. 150 m2 asuntoa. Yläkerran asunnot on rakennettu myöhemmin, ne on lopputarkastettu vuonna 2014. Talo sijaitsee aivan Nordcenterin alueen kupeessa, golfkenttien vieressä.  

 

Munkbacka, Munkbackantie 8

 

Munkbackan korkealaatuiset paritalot valmistuivat vuonna 2014. Asunnoissa on käytetty  laadukkaita materiaaleja ja suurilta terasseilta aukeaa näkymät meren lahdelle ja Fream-kentälle.

 

Merivillat, Merituulentie

 

Fream-kentän kolmosväylän läheisyydessä sijaitsee  vuonna 2003 valmistunut Merivilla-alue.

 

Benz Terrace, Mäntykallionkuja 4

 

Benz Terrace -paritalot valmistuivat 2008 rauhalliselle paikalle Benz-kentän 10. väylän viereen. Asunnoista on kauniit näkymät kentälle ja Benz-kentän väylien 9 &18 väliselle lammelle.