top of page
Pohjakuva Nordvilla

Klikkaa pohjapiirrosta niin näet sen suurempana.

4mh, oh, k, rt, halli, 3xwc+kph/wc, vh, aula, saunaosasto, 272,5 m², 1 000 000 €

Omakotitalo

Raasepori, 10410 Åminnefors, Merituulentie 15

Upea villa Nordcenterissä huikein näkymin

Soita 040 126 4300 ja sovitaan esittelystä.Nordvilla on upea arkkitehti Woldemar Baeckmanin (mm. Helsingin kauppakorkeakoulu) suunnittelema talo Nordcenterissä. Villa suunniteltiin alun perin Fiskarsin tekniselle johtajalle. Talo sijaitsee ainutlaatuisella 7000 m2 omalla tontilla, josta on huikeat näkymät golfkentälle, merenlahdelle ja ilta-aurinkoon. Villassa on mm. tasokas, reilun kokoinen keittiö, 4 makuuhuonetta ja hyvin oleskelu-, edustus- ja harrastustilaa.

Taloa on saneerattu pieteetillä sen alkuperäistä arkkitehtuuria upeasti kunnioittaen. Talossa on maalämpö. Villa on as Oy:n muodossa, joten varainsiirtovero on 2 %.

Nordvilla sijaitsee Nordcenterissä n. 300 metrin päässä Åminnegårdista. Alueella on upea luonto, mm. ravintola, kaksi tasokasta 18-reikäistä golfkenttää, tenniskentät ja kuntosali. Lähellä on myös venekerho, Påminnen laskettelurinne, Fiskars sekä Billnäs. Vain n. tunti / 80 km Helsingistä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika!

Asunto sijaitsee Nordcenterin alueella, jossa on mukava liikkua vaikkapa omalla golfautolla.

 

Nordcenterissä voi viettää aktiivista aikaa tai vain nauttia luonnon rauhasta. Lähellä hyvät sieni- ja marjamaastot, tenniskentät, kaksi 18-reikäistä upeaa golfkenttää, venekerho, kuntosali, Påminnen laskettelurinne ja Billnäsin ratsastuskeskus.

Lähellä on myös Fiskarsin ja Billnäsin kulttuuritarjontaa. Talvisin alueella on koneellisesti tehty latuverkosto ja Påminnen laskettelurinteet ovat lähellä.

Katso kuvia myös Instagramissa ja Facebookissa: Nordcenter asunnot.

 

Lisätietoa: http://www.etuovi.com/kohde/9779775?sc=M1059596687&pos=1


Tiedustelut, esitetilaukset ja esittelyt

Marja Smedberg

puh. 040 126 4300

 

 

marja.smedberg@kahdeksas.fi

Kahdeksas päivä Oy

Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo

bottom of page