top of page
Juhlat kartanolla Nordcenter

Ainutlaatuinen Nordcenter

 

Nordcenter sijaitsee alle tunnin päässä pääkaupunkiseudulta. Ajaessasi alueen portista sisään tunnet tulevasi toiseen maailmaan. Nordcenter sijaitsee kauniin Pohjan pitäjän lahden rannalla ja on olennainen osa alueen ruukkihistoriaa. Lehtipuut kartanon pihapiirissä ovat jopa satoja vuosia vanhoja.

 

Sisäänajonäkymää hallitsee 1570-luvulta peräisin oleva, värikkään historian omaava Åminnen kartano, joka toimii nykyisin ravintolana ja klubirakennuksena.

Ravintola sijaitsee sisääntulokerroksessa, terassilta on upeat näkymät Fream-kentälle sekä merelle. Kartanon yläkerta on varattu osakkaille ja jäsenille, siellä on mm. tv-huone, snooker ja kokoustilat.

 

Nykyisin caddiemasterin toimistona palveleva 1700-luvulla rakennettu valkoinen kivitalo on  alunperin toiminut hevostallina. Uniikkiin kartanomiljööseen on rakennettu kaksi Suomen parhaimpiin kuuluvaa 18-reikäistä golfkenttää, joiden jokainen väylä on mieliinpainuva kokemus.

 

Nordcenter

 

 

Google Maps logo

Googlen ajo-ohje Nordcenteriin 

Ajo-ohjeen saat, kun klikkaat viereistä ikonia ja syötät avautuvalle karttasivulle lähtöosoitteesi ylempään kenttään (jossa nyt lukee Keskuskatu).

Sivustolla olevat Nordcenterin kuvat: Christian From, Niclas Berg

bottom of page