top of page

Kaksi upeaa golfkenttää

 

Nordcenterissä on kaksi toisistaan poikkeavaa golfkenttää, jotka molemmat on arvioitu mm. Golf Digestin kenttärankingissa Suomen parhaimpien kenttien joukkoon. Lempeä Benz sopii kaikentasoisille golffareille, haastavampi Fream on golftaitojen testi niin harrastajille kuin kilpapelaajille.

 

Molemmat kentät ovat tunnettuja siitä, että ne ovat kaudesta toiseen erinomaisessa kunnossa. Nordcenterin kentänhoitohenkilökunta onkin Suomen ehdotonta parhaimmistoa.

 

Katso virtuaaliesittely

 

Lisätietoja pelaamisesta Nordcenterin sivuilla

 

Benz

 

Suunnittelijansa Bradford Benzin mukaan nimensä saanut kenttä avattiin 1993. Kaunista ja puistomaista Benziä luonnehtivat leveät väylät, idylliset metsälammet ja kumpujen ympäröimät greenit. Kentällä pelaa onnistuneen kierroksen muutamista virheistä huolimatta.

 

Kentän vaihteleviin ja luonnonkauniisiin väyliin ihastuu helposti. Jokainen väylä sopii täydellisesti ympäröivään luontoon.  Kentän ’signature holena’ voidaan pitää reikiä 9 ja 18 jotka kiertävät viehättävän lammen vastakkaisia puolia.

 

Kuvassa Benzin 4. väylä, joka on par 3 ja sijaitsee Golfstudioiden vieressä. 

 

Kentän väyläkohtaisen esittelyn ja tuloskortin löydät Nordcenterin sivuilta tästä linkistä.

Golfkenttä Benz Nordcenter
Fream
 

Ronald Freamin suunnittelema kenttä avautui 1988. Lentän mieleenpainuvin ominaisuus on sen vaihteleva maasto suurine korkeuseroineen ja huikeine maisemineen. Kenttä kiemurtelee vehmaasta merenrannasta jylhien korkeuserojen metsäylängölle ja kartanon vanhaan puistoalueeseen.   Lähes kaikki tiiauspaikat, väylät ja greenit uusittiin vuonna 2007 aloitetussa mittavassa peruskorjauksessa.

 

Fream mitta kilpapelaajien taidot tinkimättömästi ja siksi kentällä pelataankin vuosittain esim. Finnish Tourin osakilpailuja. Finnish Tourin finaalin näyttämönä Fream on ollut neljästi.

 

Kuvassa lähestyminen Freamin väylä numero 18 griinille, taustalla Åminennegårdin kartano, joka toimii myös Nordcenterin klubitalona.

 

Kentän väyläkohtaisen esittelyn ja tuloskortin löydät Nordcenterin sivuilta tästä linkistä.

 

 

Golfkenttä Fream Nordcenter
bottom of page