top of page
Pohjakuva Golfstudio

Klikkaa pohjapiirrosta niin näet sen suurempana.

Paritalo, vapaa-ajanasunto, 49,5 m²  
Vmh.  €  

1h, kk, kph, s, parvi, varasto ja 2 terassia
Golfstudiot, Golfpolku 2H2, 10410 Åminnefors

 

Kaunis, remontoitu kakkoskoti Nordcenterin sydämessä, idyllisen Golfstudion reunalla!


 

Asunnossa on kompaktit, toimivat neliöt ja lisää tilaa huoneistoon  tuo kaksi reilun kokoista terassia, joista toinen on katettu ja suojattu.

 

Vapaa-ajanasunto edustaa Studioiden uudempaa, vuonna 2001 käyttöön otettua tuotantoa. Asuntoon on lisäksi tehty viitisen vuotta sitten remontti, jolloin alakerran keittiö on uusittu, seinät ja katto maalattu,  kylpyhuoneen kalusteet vaihdettu ja alakerran lattiaan on asennettu laatat ja lattialämmitys.

 

Yläkerrassa on hyvin suunnitellut makuu- ja oleskelutilat, jotka voidaan tarvittaessa jakaa myös kahteen erilliseen tilaan.

Vapaa-ajan asunto sijaitsee Nordcenterin alueella, jossa on mukava liikkua omalla golfautolla. Asunto sopii ympärivuotiseen käyttöön.

 

Golfin lisäksi Nordcenterin tarjontaan kuuluu tennis, kuntosali ja ravintolapalvelut. Ympäristössä on mainio tilaisuus myös sienestykseen, marjastukseen ja kalastukseen. Lähellä on myös Fiskarsin ja Billnäsin kulttuuritarjontaa. Talvisin alueella on koneellisesti tehty latuverkosto ja Påminnen laskettelurinteet ovat lähellä.

 

Lisätietoa: http://www.etuovi.com/kohde/9442744?sc=M139049463&pos=1

 


Tiedustelut, esitetilaukset ja esittelyt

Marja Smedberg

puh. 040 126 4300

 

marja.smedberg@kahdeksas.fi

Kahdeksas päivä Oy

Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo

bottom of page