top of page
Pohjakuva Golfpolku 2G

Klikkaa pohjapiirrosta niin näet sen suurempana.

Erillistalo, vapaa-ajanasunto
111 m² | 269 000 €  | 
4h, avok, s, 2xkph, wc, varasto ja 2 terassia

Golfpolku 2G, 10410 Åminnefors

 

Kaunis ja avara vapaa-ajan koti idyllisessä Nordcenterissä!

 

Kaunis erillistalo Benz-kentän vierellä idyllisellä golfstudioilla. Talo tarjoaa taloyhtiön helppoutta ja samalla erillistalon rauhaa.

 

Tässä upeassa vapaa-ajan asunnossa on laadukas avokeittiö, jossa on mm. kivityötasot. Avara olohuone tulvii valoa isoista ikkunoista. Yläkerran n. 75 m2 käyttöullakko antaa lisätilaa isommankin perheen majoitukseen ja tilaa voi tarvittaessa jakaa oman käyttötarpeen mukaan. Yläkerrasta löytyy myös wc.

Rakennuksen molemmilla puolilla on terassit, jonne mahtuu reilun kokoinen ruokailuryhmä ja aurinkotuolit.  Olohuoneesta on kulku koko huoneiston levyiselle isolle terassille, jonka vieressä on oma poreallas! Toisella puolella huoneistoa on rauhallinen metsämaisema, toinen puoli avautuu Studioiden ja Benz-kentän suuntaan.  Talon etupuolen terassi on juuri saanut uuden suojaisan lasituksen.

 

Huoneistoon kuuluu myös sauna ja oma tilava ulkovarasto. Talo kuuluu Golfstudioiden uudempaan tuotantoon ja se on rakennettu 2001.

 

Alueella on mukava liikkua vaikka omalla golfautolla, jolla pääsee ajamaan suoraan asunnon ovelle.

Vapaa-ajanasunto sijaitsee Raaseporissa, Åminneforsissa, Nordcenterin alueella, jossa on mm. kaksi 18 reikäistä golfkenttää, frisbee-golf, tenniskentät sekä kuntosali ja Åminnen kartano, jossa toimii kesäkaudella ravintola. Lähi-alueella voi harrastaa mm. ratsastusta ja kalastusta. Lähellä on Åminneforsin venekerho, Påminnen laskettelukeskus ja alueella voi talvisin hiihtää.

 


Nordcenteriin voi tutustua lähemmin osoitteessa www.nordcenter.com

Asunto vaputuu nopeasti. Sovi esittely!

 

Tiedustelut, esitetilaukset ja esittelyt:

 

Marja Smedberg

puh.040 126 4300

marja.smedberg@kahdeksas.fi

Kahdeksas päivä Oy

Metsänneidonkuja 12, Spektri, 02130 Espoo

bottom of page