top of page
Takaterassi.jpg

Takaterassi.jpg

Erillistalo, vapaa-ajanasunto
101 m² | 249 000 €  |  4h, avok, s, 2 terassia

4h, avok, s, varasto ja 2 terassia, Golfpolku 2

 

Kaunis ja avara vapaa-ajan koti idyllisessä Nordcenterissä!

 

Valoa ja avaruutta huoneistoon tuo ruokailutilan toiseen kerrokseen avautuva korkea katto. Tunnelmanluojana alakerrassa on Kermansaven varaava takka.

Alakerran makuuhuoneen lisäksi yläkerrassa on reilusti tilaa majoittaa enemmänkin väkeä. Sinne voidaan myös tarvittaessa helposti rakentaa kolme erillistä makuu- / työhuonetta.

Alakerrassa on 72m2 ja yläkerrassa 62m2, joista 29 m2 lasketaan huoneistoalaksi ja loput neliöt ovat alle 1,6m korkeaa tilaa.

Rakennuksen molemmilla puolilla on terassit, jonne mahtuu isompikin ruokailuryhmä ja aurinkotuolit. Toisella puolella huoneistoa ovat kauniit kalliot ja rauhallinen metsämaisema. Toinen puoli avautuu Studioiden ja Benz-kentän suuntaan.

Rakennus sijaitsee Golfstudioiden rauhallisessa päädyssä. Alueella on mukava liikkua vaikka omalla golfautolla, jolla pääsee ajamaan suoraan asunnon ovelle.

Vapaa-ajanasunto sijaitsee Raaseporissa, Åminneforsissa, Nordcenterin alueella, jossa on mm. kaksi 18 reikäistä golfkenttää, frisbee-golf, tenniskentät sekä kuntosali ja Åminnen kartano, jossa toimii kesäkaudella ravintola. Lähi-alueella voi harrastaa mm. ratsastusta ja kalastusta. Lähellä on Åminneforsin venekerho, Påminnen laskettelukeskus ja alueella voi talvisin hiihtää.

 

Lisätietoa: http://www.etuovi.com/kohde/9407794?sc=M117454174&pos=1

Nordcenteriin voi tutustua lähemmin osoitteessa www.nordcenter.com

 

Tiedustelut, esitetilaukset ja esittelyt:

 

Marja Smedberg

puh.040 126 4300

marja.smedberg@huom.fi

Huom! / Kahdeksas päivä Oy

Kutomotie 2, 4 krs, 00380 Helsinki

Pohjakuva Golfpolku 2

Klikkaa pohjapiirrosta niin näet sen suurempana.

bottom of page