top of page
Pohjakuva Golfstrand

Klikkaa pohjapiirrosta niin näet sen suurempana.

Golfstrand, rivitalo, vapaa-ajanasunto

89 m² | vmh  €
3h, avok, saunaosasto, 2 terassia, 2 parveketta

Rantabulevardi A4, 10410 Åminnefors

 

Upea vapaa-ajan asunto Nordcenterissä aivan meren äärellä.  Näkymät Fream-kentälle sekä merelle!

 

Veneilijän ja golfarin unelma Nordcenterissä!

 

Tämä kaunis vapaa-ajan asunto sijaitsee Golfstrandin rauhallisessa päädyssä. Alakerran lattiaan on asennettu upeaa italialaista laattaa ja lattialämmitys. Terassilta ja parvekkeelta voi nauttia rauhallisista näkymistä golfkentälle ja merelle. Näkymät sekä aamu-, että ilta-aurinkoon.

 

Huoneistossa on loistavasti suunniteltu pohja! Alakerrassa on avaraa tilaa, takka ja kulku terasseille. Yläkerrassa on makuuhuoneet, kaksi parveketta ja saunaosasto, josta on näkymät merelle ja ilta-aurinkoon. Masterbedroomissa on oma kylpyhuone.

 

Taloyhtiöllä on uima-allas, uimaranta sekä vene- ja uimalaituri. Venelaituriin pääsee isommallakin veneellä ja sieltä ajaa noin puolessa tunnissa Tammisaareen.

 

Nordcenterissä on kaksi upeaa golfkenttää, tenniskentät, frisbee-golf, kuntosali, klubitilat ja kesäisin toimiva ravintola. Talvisin kentille on tehty ladut. Lähellä on ihastuttava Fiskars, Billnäs, ratsastuskouluja, Påminnen laskettelukeskus sekä hyvät sieni- ja marjamaastot. Pohjan ja Karjaan palvelut ovat 6-8 km päässä.

 

Nordcenter sijaitsee n. 90 kilometrin ja tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Karjaan asemalta pääsee junalla tunnissa Helsinkiin ja Turkuun.

 

Lisätiedot:

http://wwvxxxx

 

Nordcenterin kotisivut löytyvät osoitteessa  www.nordcenter.com


Tiedustelut, esitetilaukset ja esittelyt

Marja Smedberg

puh.040 126 4300

marja.smedberg@kahdeksas.fi

bottom of page